Klapa Šufit osvojila prvu nagradu stručnog žirija – KAPI KIŠE

Klapa Šufit je na Večerima dalmatinske pjesme sa svojom novom pjesmom KAPI KIŠE osvojila prvu nagradu stručnog žirija.drugu nagradu publike i nagradu orkestra za najbolju skladbu.U Kaštel Kambelovcu kod Splita je nastupila 21 klapa,sa svojim novim skladbama,momci pa su kući otišli sa čak 3 nove nagrade. Klapa Šufit se na festival Večeri dalmatinske pjesme uvijek rado vrača,jer su sa zadnjim nastupima,osvojili srca publike i nastupili sa pjesmama koje su brzo postale vrlo popularne kod slušalaca.

Na spomenutom festivalu su i ranije nastupili sa velikim uspjehom sa pjesmama kao što su PROPLAKAT ĆE SRCE ,sa kojom su osvojili prvo mjesto po izboru publike i lani sa NE MOŽE SRCE KONTRA SEBE ,sa kojom su osvojili drugu nagradu stručnog žirija i treću nagradu publike. Sa svojim velikim hitom NE DIRAJ MOJU LJUBAV su momci postali najpopularnija hrvatska klapa zadnjih godina.Iz godine u godinu su sve bolji i više zapaženi ,i sve više osvajaju brojne nagrade i priznanja.

Nježna i romantična pjesma (skladba) KAPI KIŠE je bila na festivalu vrlo lijepo primljena i već je osvojila publiku. »Dobro nam je došlo da je palo malo kiše,i vrlo lijepo je bilo pjevati danas,iako smo umorni od puta i svih nastupa« ,su nakon završenog nastupa rekli momci iz klape.Klapa Šufit redovno nastupa i u Sloveniji,njihove romantične dalmatinske melodije možete poslušati već 31.7. u Veliki Polani i 3.8. na Ljetnoj sceni u Novi Gorici.

Sa novom pjesmom KAPI KIŠE je klapa Šufit osvojila prvu nagradu stručnog žirija.